DANIQUE

woensdag 8 mei 2024 2024

Danique groeide op met een grote liefde voor muziek. Ze zong al van jongs af aan en muziek was altijd een integraal onderdeel van haar leven. De zangeres heeft een duidelijke visie en streeft ernaar een boodschap over te brengen die resoneert met haar fans. Danique bereikt dit door haar talenten te laten doorklinken in elk aspect van haar carrière. Ze is niet alleen zangeres, maar ook een getalenteerde songwriter die al haar eigen muziek schrijft. Haar onvoorwaardelijke passie voor muziek, authenticiteit en oprechtheid maken Danique met haar unieke stemgeluid tot een opvallend talent in de Nederlandse muziekscene.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Hoewel Danique nog niet zo heel lang onderdeel van de muziekindustrie is, heeft ze wel al grote mijlpalen weten te behalen. Haar nummer ‘Papa Mama’ ging viraal en bereikte nummer 40 in de Spotify Top 50 met bijna 7 miljoen streams. Haar debuutoptreden in Paradiso Tolhuistuin was binnen de kortste keren volledig uitverkocht en tijdens Young Impact Day zorgde Danique voor een onvergetelijk live optreden in AFAS Live. Daarnaast werd haar talent ook erkend bij de Dutch Creativity Awards, waar ze maar liefst zes prijzen won met haar nummer ‘Later Als Ik Groot Ben’ voor de mega succesvolle Mis Niks-campagne van Interpolis. Danique ging die avond naar huis met de prijs voor de categorie Beste Muziek.

Support: Sleeq
Zeg je Sleeq, dan zeg je eigenlijk Jazz, Mimi, Xanne en Roula. Jazz komt uit Uden, Mimi uit Amsterdam, Xanne wordt in Heenvliet regelmatig gespot en Roula is geboren in Den Haag. Het viertal deed in 2018 onder de naam REMIX mee aan het Junior Songfestival. Vandaag de dag zijn ze echter niet meer te vergelijken met de meiden die ze toen waren. Tegenwoordig performen ze namelijk niet alleen onder een nieuwe naam, maar ook laten ze een volledig nieuw geluid horen. Een fris, volwassen geluid, zo kun je hun sound anno nu het beste omschrijven. Warme producties met duidelijke melodieën creëren de perfecte balans tussen stoer, sexy en – vooruit, zo nu en dan nog – schattig. De debuutsingle ‘Lakens’, en hun nieuwste wapenfeit ‘Nightshift’, zijn hier een mooie vertaling van. Bij een performance van Sleeq kun je steevast rekenen op een flinke confidence boost. Met hun performances bestaande uit een combinatie van dans en zang, laten ze trots hun vrouwelijkheid zien en moedigen ze, net als in hun muziek, hun fans aan om trots op zichzelf zijn. Ze streven eerlijkheid na en maken daarom muziek over onderwerpen als zelfverzekerdheid, vriendschap, mentale gezondheid én alle verschillende kanten van de liefde. Begin maart 2024 kwam de girlband met nieuwe muziek en voor de toekomst hebben ze een heel duidelijk doel voor ogen: Nederland veroveren.