zaterdag 30 mei 2020

DABKE NIGHT

Tijdens de Dabke Night worden Arabische tradities, nieuwe gewoontes, culturen en stijlen gemixt en op het podium en de dansvloer gebracht.

Een ieder die er vorige edities bij was, zal eensgezind zijn: dit was écht de gezelligste avond van het jaar. Want ja, Dabke is een Arabische volksdans, maar de pracht van Dabke Night is dat het voor iedereen is. Het saamhorigheidsgevoel is dan ook ongekend! Nederlands’ fijnste wereld-dj’s zijn in ieder geval al uit de kast getrokken. Naast dansen (heel veel dansen) kun je proeven van heerlijke huisgemaakte Arabische mezzes in ons pop-up restaurant. Gegarandeerd naar huis met een grote glimlach!

Kaartjes in de voorverkoop zijn slechts 10 euro en verkrijgbaar tot aanvang van het evenement. Daarna zijn er nog voldoende tickets aan de deur verkrijgbaar! 

Wat is Dabke? Dabke is een moderne Levantijns-Arabische cirkeldans. Het wordt uitgevoerd in Palestina, Libanon, Jordanië, Irak en Syrië. Dabke combineert cirkeldans en line-dancing en wordt op grote schaal gedanst op bruiloften, festivals en belangrijke gelegenheden. Tijdens Dabke Nights zie je geoefende Dabke dansers het publiek opzwepen.

Arabische beatsdabkeoosterse dansWe are publicwereldmuziek
Koop tickets
  • € 10,00
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Meer info over het programma volgt.

The rules are simple: grab a hand and lean into the dance of Dabke!

– Dreaming of Syria