zaterdag 30 mei 2020

DABKE NIGHT [uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 september geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. PAARD houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

Arabische beatsdabkeoosterse dansWe are publicwereldmuziek
  • € 10,00
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Tijdens de Dabke Night worden Arabische tradities, nieuwe gewoontes, culturen en stijlen gemixt en op het podium en de dansvloer gebracht.

Een ieder die er vorige edities bij was, zal eensgezind zijn: dit was écht de gezelligste avond van het jaar. Want ja, Dabke is een Arabische volksdans, maar de pracht van Dabke Night is dat het voor iedereen is. Het saamhorigheidsgevoel is dan ook ongekend! Nederlands’ fijnste wereld-dj’s zijn in ieder geval al uit de kast getrokken. Naast dansen (heel veel dansen) kun je proeven van heerlijke huisgemaakte Arabische mezzes in ons pop-up restaurant. Gegarandeerd naar huis met een grote glimlach!

Kaartjes in de voorverkoop zijn slechts 10 euro en verkrijgbaar tot aanvang van het evenement. Daarna zijn er nog voldoende tickets aan de deur verkrijgbaar! 

Wat is Dabke? Dabke is een moderne Levantijns-Arabische cirkeldans. Het wordt uitgevoerd in Palestina, Libanon, Jordanië, Irak en Syrië. Dabke combineert cirkeldans en line-dancing en wordt op grote schaal gedanst op bruiloften, festivals en belangrijke gelegenheden. Tijdens Dabke Nights zie je geoefende Dabke dansers het publiek opzwepen.

Meer info over het programma volgt.

The rules are simple: grab a hand and lean into the dance of Dabke!

– Dreaming of Syria