zondag 5 september 2021

CUT_

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.


CUT_
heeft de afgelopen jaren hun stempel op de elektronische live scene van Nederland gezet. Samen creëert het duo eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en zanglijnen scherp als laserstralen. Invloeden van bands als Massive Attack, Flume, Jamie XX, MØ zijn hoorbaar. Door de constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodie verleggen ze de grenzen van wat een klassiek popnummer kan zijn.

Op zondag 5 september is CUT_ te bewonderen in onze Kleine Zaal. Dompel onder in een andere wereld waarin ze je dicht tegen zich aantrekken en zacht in je oor fluisteren om je vervolgens weer de vloer op te slingeren met hypnotiserende beats. Bereid je voor op een uitzonderlijke en unieke ervaring.

Klinkt als Fever Ray, Massive Attack, Mount Kimbie, MØalternatiefelektronischpopWe Are Public
Archief
  • € 15,00
  • Kleine zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ze begonnen hun carrière viraal te gaan met een in het Engels vertaalde vertolking van Stromae’s Papaoutai (zelfs gedeeld door de maestro zelf) en hebben verschillende ep’s en een album uitgebracht. Op tournee door Europa bouwend aan hun live-reputatie speelden ze een indrukwekkend aantal shows in de eerste jaren van hun carrière. Na het uitbrengen van hun debuutalbum in 2019 belandde de tweede single “Out of touch” op Netflix-show Elite.

Ze werken momenteel aan nieuwe muziek om de wereld te verrassen met een nieuw geluid in 2021. Nog meer inzoomend op het persoonlijke aspect confronteren ze de luisteraar met een duisternis en kwetsbaarheid van de diepste gedachten en gevoelens. De toekomst is helder, maar er kan geen helderheid zijn zonder duisternis.

CUT_ zet hier een volledig arty en muzikale show neer.

3voor12