CRASH TEST DUMMIES

zondag 6 oktober 2024

Je favoriete band uit de jaren ’90, die al decennia lang oorwurmen levert, is terug en toont geen tekenen van vertraging. De Crash Test Dummies zijn op zondag 6 oktober te zien in de Kleine Zaal!

alternatief
koop tickets
  • €29,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De band viert een jubileum van 30 jaar sinds de release van hun drie keer genomineerde en met platina gecertificeerde album “God Shuffled His Feet”.
In 2018 ging The Crash Test Dummies voor het eerst in 20 jaar op tournee met een jubileumtournee door Noord-Amerika. De overweldigende ontvangst leidde tot een 30 jarig jubileumtournee in 2022 voor hun debuutalbum “The Ghosts That Haunt Me”, die de VS, het VK (inclusief een optreden in het legendarische Kentish Town Forum in Londen), Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Luxemburg en Canada aandeed.

“Opnieuw op tournee gaan was niet iets wat we hadden gepland, maar verrassend genoeg – althans voor mij – zijn er veel mensen die vele jaren later nog steeds naar ons willen komen luisteren. De mensen die naar deze shows komen, vertellen ons hun verhalen, sommige heel grappig, sommige heel duister en allemaal heel persoonlijk. Het is erg nederig om het vertrouwen te hebben van zoveel mensen”, zegt leadzanger en songwriter Brad Roberts, “en het heeft ons geïnspireerd om door te gaan met touren en muziek maken.”

 

CRASH TEST DUMMIES

zondag 6 oktober 2024

koop tickets