maandag 19 november 2018

COWBOY JUNKIES

Eerste set van 20:00 tot 20:45
Tweede set van 21:05 tot 22:35

”An Evening With” – exclusieve NL show

De dromerige en melancholische alt-country van twangband Cowboy Junkies is al 30 jaar uitermate verslavend voor liefhebbers van het genre. Overbekende popsongs als Sweet Jane van Lou Reed of Dead Flowers van de Rolling Stones krijgen een geheel nieuwe lading in de indringende versies van deze geliefde Canadese act, maar hun eigen werk verdient net zoveel lof. Op 19 november komen zij voor een exclusieve show naar Paard.
Archief
  • € 36,00
  • € 38,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De groep werd in 1985 gevormd in Toronto en vergaarde veel bekendheid met hun album ‘The Trinity Sessions’. Deze klassieker combineerde folk, blues en rock op een ongekende manier en verkocht miljoenen. Los Angeles Times benoemde het album tot een van de beste tien albums van dat jaar.

Nu is er een gloednieuw album, ‘All That Reckoning’, en dit is misschien wel het meest krachtige en persoonlijke album dat de Canadezen ooit maakten. “It’s a deeper and a more complete record than we’ve ever done before. These songs are about reckoning on a personal level and reckoning on a political level.”
Maakten eind jaren tachtig naam met The Trinity Session, dat met zijn even verstilde als serene vorm van countrymuziek gerust weergaloos mocht heten.

OOR