zondag 2 juni 2019

COLLABRO @ NIEUWE KERK [AFGELAST]

Helaas is het concert van Collabro in de Nieuwe Kerk wegens omstandigheden afgelast. Zie hieronder het statement van het management. De online kaartkopers ontvangen bericht hierover per mail. Voor retourneren van hardcopy tickets mail naar [email protected]

Management Collabro:
“Due to a unforeseen change in the touring schedule, Collabro is forced to cancel their performances in Groningen and The Hague. The shows will unfortunately not be rescheduled, tickets will be refunded.”

 

musical
Archief
  • € 23,50
  • Paard op Hol: Nieuwe Kerk
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Collabro is dé meest succesvolle musicaltheatergroep ter wereld. In 2014 leerden ze elkaar voor de eerste keer kennen boven een pub in Londen voor een rehearsal. Een maandje later kregen ze een staande ovatie tijdens hun allereerste publieke uitvoering van ‘Stars’ in hun eerste auditie voor Britain’s Got Talent. Nadat ze de semi-finale heat met meer dan 63% van de stemmen hadden gewonnen, behaalden ze vervolgens de algemene competitie met één van de grootste meerderheden ooit getekend bij Simon Cowell’s label Syco, en werden ze labelgenoten met One Direction, Little Mix, Susan Boyle en Il Divo.

In de zomer van 2015 bracht Collabro een debuutalbum ‘Stars’ uit en hun daarna het vervolgalbum ‘Act Two’. Collabro, bestaande uit: Jamie Lambert, Michael Auger, Matthew Pagan en Thomas Redgrave, bracht hun derde album ‘Home’ begin 2017 onder hun eigen platenlabel uit. ‘Home’ stond op nummer 7 op de Britse hitlijst. Dit ging vooraf aan een uitverkochte tournee met Sir Cliff Richard en de release van hun debuutsingle ‘Lighthouse’ in samenwerking met Save the Children. Na twee rondreizen door Amerika en een samenwerking met hun eigen platenlabel, zet de band nu de tour richting Europa!