vrijdag 17 september 2021

CLUB 3voor12 Den Haag

Moyo, Nordin & Lukewarm Ocean

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

PAARD en 3VOOR12 Den Haag zijn terug met een vierde editie Club 3VOOR12 Den Haag! Vrijdag 17 september betreden er weer een aantal aanstormden talenten het podium, en jij kan erbij zijn. Voor de deze editie zijn geboekt: Moyo, Lukewarm Ocean en Nordin.

Voor deze editie van Club 3VOOR12 is er publiek welkom in PAARD. Er is deze editie geen livestream. Wegens de coronamaatregelen zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaartjes kosten 3 euro en zijn INCLUSIEF consumptie.

 

club 3VOOR12talent
Archief
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

MOYO
Zwevend tussen indiepop en knallende alternatieve psychedelische poprock is MOYO dynamisch en een frisse wind tussen de mainstream “radiopop”. De band werd in 2018 opgericht door Mila Stips en Yaniv de Jong en hadden binnen no-time een volle agenda. Nu is het dan eindelijk tijd voor het podium van Club 3voor12 Den Haag, voor iedereen om van te genieten in PAARD!

Lukewarm Ocean
Bestaande uit twee broers, een aangenomen broer en een buurman is de band Lukewarm Ocean al een aantal jaar bezig met spelen. Met hun niet in een genre te vatten rock deden de heren tours door onder andere Oost-Europa en Rusland. Grimmig spuwende punkenergie, of hoe je het ook wilt noemen, in hoog tempo voor buiten de bebouwde kom en 44 jaar te laat.

Nordin
In 2019 begon hij op eigenhoutje met het maken van muziek wat leidde tot zijn eerste releases. Al snel had Nordin de smaak te pakken en sindsdien weet hij niet meer van ophouden. Met zijn muziek wilt Nordin mensen laten dansen, energie geven, en entertainen. Stilzitten is onmogelijk.