CLUB 3VOOR12 Den Haag #3 [livestream only]

Lokaal talent in sneltreinvaart bij de 3e editie van Club 3voor12

zondag 20 juni 2021 8374

PAARD en 3VOOR12 Den Haag zijn terug met een derde editie Club 3VOOR12 Den Haag! Zondag 20 juni betreden er weer een aantal aanstormden talenten het podium, en jij mag gratis meekijken. Klik op de zwarte knop om je aan te melden! Voor de deze editie zijn geboekt: BJND, Wilde Kind en Elephant.

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream is GRATIS kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

archief
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00
Nieuwsbrief

Wilde Kind
Wilde Kind is niet een doorsnee band. Wilde Kind creëert een uitzonderlijk samenspel van  emoties door betekenisvolle en ‘bittersweet’ teksten te verweven met complexe en  zwoele composities. Wilde Kind weigert zich in een hokje te laten stoppen maar  de meeste nummers combineren elementen van alternatieve folk, indie-rock en  melancholische klanken. Danella’s sterke teksten gaan van socio-politiek  commentaar tot nostalgie voor haar thuisland Namibië. De tweetalige composities  in Engels en Afrikaans nemen de luisteraar mee op een unieke muzikale reis.

BJND
BJND maakt hiphop. Dit betekent echter niet dat je van BJND dezelfde muziek kunt verwachten die je doorgaans op de radio hoort als het over hiphop gaat. BJND combineert de vaak introspectieve transformatieve teksten van Damion (D) met de snoeiharde elektro-modder groovebeats van Bartjan (BJ). Bartjan van den Beukel (BJ) is de producer van BJND en Damion Grey (D) is de rapper. Met hun nieuwste album Volle Maan, vind je het verhaal van een jongen. Die zich voor de liefde wil vormen tot een man. En de strijd aangaat met zijn duisternis om dat te bereiken.

Elephant
Zonnige melancholie in majeur. Dát is het geluid van de 4-koppige Rotterdamse indieband ‘Elephant’. Mellow popmuziek met een excentriek randje, voor liefhebbers van o.a. Wilco, Andy Shauf en Big Thief. In maart 2021 verscheen hun debuut EP ‘Elephant’, die werd opgenomen met producer Pablo van de Poel (DeWolff) in de Electrosaurus Southern Sound Studio.