CLASH OF THE COVERBANDS

zondag 11 november 2012 2012

vvk € 10  | Deurprijs  € 12,50Met nog 24 beste en populairste coverbands in de competitie voor Regio West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) vindt op zondag 11 november a.s. in Paard van Troje in Den Haag de 2e regionale Halve Finale plaats. In deze Halve Finale spelen negen bands om drie plaatsen in de Regio-Finale die op zaterdag 8 december a.s. plaatsvindt in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. De bands worden beoordeeld door een vakjury en het publiek en de winnaars van beide categorieën plaatsen zich voor deze Regio-Finale waar alle bands worden beloond met een live-single van hun beste nummer. De winnaars van deze Regio-Finale krijgen daarbij ook een videoclip. Deze singles komen vanaf vrijdag 1 februari a.s. in ‘The Clash Hitlijst’ waar men dagelijks gratis op kan stemmen via www.theclashofthecoverbands.com. De Top-10 van deze interactieve hitlijst wordt wekelijks geplugd bij alle regionale en landelijke radio- en tv-stations in Nederland, België en Luxemburg.

Pop/Rock
archief
  • Grote zaal
  • 13:00
  • 14:00
Nieuwsbrief

Ook worden vanaf de Regio-Finales de individuele nominaties bekend gemaakt voor de Individuele Awards, oftewel de beste muzikanten van deze ‘The Clash’-editie. De 2e en 3e Halve Finales van West Nederland vinden plaats op zondag 11 november in de grote zaal van Paard van Troje in Den Haag en op zaterdag 17 november a.s. wederom in Podium de Vorstin in Hilversum (Main Hall). De uiteindelijke winnaars van deze zoektocht naar de beste en populairste coverband van de Benelux worden beloond met o.a. een CD-contract met videoclip met plugging en distributie in de Benelux en een tour van 20 optredens.

The Clash of the Cover Bands heeft twee categorieën: de vakjury-winnaar en de publiekswinnaar. De vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van o.a. platenmaatschappijen, boekingskantoren en vakmedia bepaalt de vakjury-winnaar. Elk toegangsbewijs is ook een stembiljet en daarmee kan het publiek stemmen op haar favoriete band voor de Public’s Favourite. Beide winnaars verdienen een plaats in de Regio-Finale. In de Halve Finales van Regio West plaatst de Runner-Up, de band die het hoogst scoort in beide categorieën na de twee winnaars, zich ook voor de Regio-Finale.
Een avond ‘The Clash’ brengt spanning, emotie, interactie en is een Feest der Herkenning!!

Complete agenda Halve Finales Regio West Nederland:

zaterdag 3 november 2012: Podium de Vorstin in Hilversum

Jericho Pie: Rock coverband uit Lelystad

Gentleman Jack: Blues, Rock ‘n Roll coverband uit Hendrik-Ido-Ambacht

View Apart: Pop, Rock coverband uit Mijdrecht
MU6: Rock coverband uit Hilversum

Jackie Ramone & the Twins: Blues, Rock ’n Roll coverband uit Utrecht

Messed Up: Funk, Soul coverband uit Delft

Zaal open: 18.30 uur, aanvang: 20.30 uur.

zondag 11 november 2012: Paard van Troje in Den Haag
GRIND: Classic Rock coverband uit Den Haag

Infloyd: Pink Floyd tribute uit Katwijk

PLeF: Pop coverband uit Maarssen

Southern Train: Bluesrock coverband uit Haarlem 

Vanhetbalkon: Allround coverband uit Roelofarendsveen

Dr. Jekyll & Mr. Hyde: Rock coverband uit Heemskerk
The Bump City Big Boys: Tover of Power tribute uit Rotterdam
Habes!: Allround coverband uit Leiden

Mama’s Marmalade: Allround coverband uit Den Haag
Zaal open: 14.00 uur, aanvang: 14.30 uur.

zaterdag 17 november 2012: Podium de Vorstin in Hilversum
Kiki Blues: Blues coverband uit Baarn

The Red Maddies: Pop, Rock coverband uit Aalsmeer

Blended: Rock coverband uit Moordrecht

De Wet: Bluesrock coverband uit Rotterdam

Pigs in Space: Rock coverband uit Amsterdam

Starred: Allround coverband uit Utrecht

Flower Cult: The Cult tribute uit Den Haag
Mag Het Wat Zachter: Allround coverband uit Rotterdam
Waterproof Shampoo: Rock coverband uit Bodegraven

Inschrijven

Speel jij in een coverband en zijn jullie klaar om de hele Benelux te veroveren? Geef je dan op voor de 10e editie van ‘The Clash of the Cover Bands – The BENELUX Edition’!

Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je inschrijven voor de volgende editie van de grootste bandcompetitie van de Benelux! Ook vind je hier meer informatie over deze spectaculaire bandcompetitie.