donderdag 23 juni 2022

CHRYSTABELL

Esthetische zangeres Chrystabell verkocht de afgelopen tien jaar uitverkochte tours over de gehele wereld, waarvan zij vijf veelgeprezen albums uitbracht. Haar hypnotiserende verleidelijke stem en opvallende visual presentatie hebben haar een steeds groter wordend leger van toegewijde fans opgeleverd. Haar vijfde studioalbum ‘Midnight Star’ vindt haar ambities stijgende, falende relatie van de mensheid met deze planeet aarde. Binnenkort zie je Chrystabell bij PAARD!

alternative indiealternative rockDiscopost-punk
Archief
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Chrystabell wordt ook wel aanschouwd als opnamekunstenaar, actrice en muze door regisseur David Lynch. David Lynch is regisseur en componist en werkt voornamelijk veel samen met Chrystabell. Dat Chrystabell veel talenten heeft is voor vele al wel duidelijk. Zo heeft ze een hoofdrol gehad als FBI-agent in Lynch’s revival van Twin Peaks en bracht ze haar vijfde studioalbum ‘Midnight Star’ uit. De gitaren en drums zijn ook vervangen door Synths (een hoogtepunt is haar verbazingwekkende cover van de Psychedelic Furs-klassieker ‘’Love My Way’’), markeert een fascinerende verschuiving in haar creatieve visie – en zorgen voor een werkelijk ongeëvenaarde moderne popplaat.

De show is mede mogelijk gemaakt door Maxazine. 

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“Chrystabell is not only a killer performer, she also has a great intuitive ability to catch a mood and find a melody thatʼs really spectacular.”

David Lynch