CHO

Ongeëvenaarde flows van nonchalante precisie

donderdag 28 maart 2024

De Amsterdamse rapartiest CHO heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Op jonge leeftijd betrad CHO de Nederlandse hiphopscene en wist meteen indruk te maken. Hij trok daarbij de aandacht van rapper Adje en topproducer Reverse. In 2012 verscheen de eerste mixtape uit de legendarische ‘Knock Knock’-serie. In 2023 bracht hij het laatste deel van deze reeks uit, genaamd ‘Knock Knock 4’. Een opvallende track van zijn meest recente project, in samenwerking met de Nederlandse rapper Idaly, is ‘Niet Genoeg’. Met zijn ongeëvenaarde flows van nonchalante precisie weet hij zijn naam tot op de dag van vandaag als een vaste waarde te vestigen in de discussie over de beste rapper van Nederland.

hiphop nederhop R&B
uitverkocht
  • €26,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

CHO heeft meerdere hits op zijn naam staan. Samen met Spanker heeft hij in 2014 de platina single ‘Misschien Wel He?’ uitgebracht, wat uiteindelijk een grote hit werd in de clubs. Later verscheen er ook een remix van dit nummer met bijdragen van onder andere Frenna, Adje, Ronnie Flex, en Dio. Veel van zijn werk wordt geproduceerd door zijn vaste producer Spanker. Onder dit samenwerkingsverband is een groot deel van CHO’s discografie tot stand gekomen.

In 2015 bracht CHO het langverwachte soloproject ‘Knock Knock 3’ uit. Op dit album zijn de platina hits ‘Ik Mis Je’ met La Rouge en ‘Popalik’ met de Brits-Jamaicaanse superster Stefflon Don te vinden. Hiermee weet hij, als een van de weinige binnenlandse rappers, een grote vaste schare vrouwelijke luisteraars aan zich te binden.