woensdag 27 oktober 2021

CERTAIN ANIMALS

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Certain Animals schuift niet onder stoelen of banken waar ze hun inspiratie vandaan halen. Met hun melodische rockmuziek en meerstemmige zang is de link met acts als The Beatles, Beach Boys en ELO makkelijk gelegd. 

Klinkt als Beatles, Electric Light Orchestra, Tame Impalarock
Koop tickets
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

Maar ook de nieuwe psych-helden van acts als Tame Impala behoren tot de voorbeelden van de Rotterdamse band. Dus met een knipoog naar vroeger maar niet verzandend in cliché’s zijn de songs van Certain AnimalsOndanks dat Certain Animals pas drie jaar bestaat, heeft de band al een flink aantal shows gegeven op verschillende maten podia en festivals. Zo zijn onder andere Oerol, Zwarte Cross en Big Rivers aangedaan. Daarnaast stond de band ook op het Paard van Stal festival in 2018. Een behoorlijke live-reputatie dus.

Certain Animals brengt met haar nieuwe EP Down The Rabbit Hole meerstemmige en melodieuze rock, met een psychedelisch rafelrandje.

3voor12 Rotterdam