woensdag 13 mei 2020

CERTAIN ANIMALS [uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

Klinkt als Beatles, Electric Light Orchestra, Tame Impalarock
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Certain Animals schuift niet onder stoelen of banken waar ze hun inspiratie vandaan halen. Met hun melodische rockmuziek en meerstemmige zang is de link met acts als The Beatles, Beach Boys en ELO makkelijk gelegd. Maar ook de nieuwe psych-helden van acts als Tame Impala behoren tot de voorbeelden van de Rotterdamse band. Dus met een knipoog naar vroeger maar niet verzandend in cliché’s zijn de songs van Certain Animals.

Ondanks dat Certain Animals pas drie jaar bestaat, heeft de band al een flink aantal shows gegeven op verschillende maten podia en festivals. Zo zijn onder andere Oerol, Zwarte Cross en Big Rivers aangedaan. Daarnaast stond de band ook op het Paard van Stal festival in 2018. Een behoorlijke live-reputatie dus.

Certain Animals brengt met haar nieuwe EP Down The Rabbit Hole meerstemmige en melodieuze rock, met een psychedelisch rafelrandje.

3voor12 Rotterdam