CAUSES

donderdag 14 februari 2019 2019

Waarschijnlijk ken je Causes van giga-hit “Teach Me How To Dance With You”, wat in slechts 30 seconden is geschreven. Nu komt de band met een nieuwe plaat vol atmosferische indie pop songs genaamd “Wake Me Up So I Can Dream!”. En bij een nieuwe plaat hoort een nieuwe tour.

indiepop
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Het is alweer vier jaar geleden dat het briefje bij het conservatorium hing, en wat een reis is het geweest voor de mannen. Ze speelden onder meer al op Pinkpop, Lowlands, Concert At Sea en in meerdere uitverkochte concertzalen. Maar op 14 februari, zullen zij een hoop liefde aan het publiek van Paard geven, want het is tenslotte ook Valentijnsdag.

Deze avond wordt het voorprogramma verzorgd door Celine Cairo. Betoverende en dynamische popsongs met elektronische invloeden, waarbij haar prachtige stem centraal staat. In 2016 bracht ze haar in Los Angeles opgenomen debuutalbum ‘Free Fall’ uit, wat door Harper’s Bazaar tot het ‘beste debuutalbum van het jaar’ werd gedoopt. Ze stond op Eurosonic/Noorderslag, werd door o.a. OOR en NRC geprezen en verkocht diverse clubzalen uit.

“ ''Gillende meisjes, meeklappen op de songs en vooral luidkeels zingen. Causes zit met sterke songs klaar om grote weides te bestormen.'' “

– Niels Bruwier voor concertnieuws.be