dinsdag 11 februari 2020

CARAVAN PALACE

Oui oui, het werd de hoogste tijd om het Franse gezelschap Caravan Palace naar Den Haag te halen. Denk aan je grote electro helden a la Vitalic en Daft Punk met een flinke scheut jazz, swing- en big band invloeden en et voila: je hebt een bruisende cocktail in handen waar je swingend de avond mee door komt.

 

Koop tickets
  • € 23,50
  • € 28,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De virtuositeit en frisse energie bracht dit collectief op festivals als Coachella, Glastonbury en gaf hen tv optredens als Jools Holland. Het indrukwekkend aantal van 250 miljoen spotify streams geeft wel aan dat hun electroswing ook graag naar de woonkamer gehaald wordt; toch komt komen hun aanstekelijke grooves live écht het beste tot hun recht. Dat gaan ze 11 februari, met een gloednieuw album genaamd Miracle op zak, in onze Grote Zaal laten zien.

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur