vrijdag 28 april 2023

CANDY DULFER

Wie Candy Dulfer heeft zien spelen, weet dat optreden haar grootste liefde is. Samen met haar band, al jarenlang een kweekvijver voor Nederlands toptalent, speelt ze over de hele wereld de zalen plat. Van de beroemde Blue Note Clubs in Japan tot de grootste festivals in Europa. Na haar internationale doorbraak met de wereldwijde nummer 1 hit Lily Was Here en gast optredens bij Prince (“When I want sax, I call Candy”) volgde haar platina debuut-album Saxuality, goed voor een Grammy-nominatie. inmiddels is haar nieuwe album We Never Stop uit. Zoals de titel al suggereert: Dulfer is niet te stoppen.

Klinkt als Gerald Albright, David Sanborn, Jeff LorbersaxofoonupliftingWe Are Public
Koop tickets
  • € 33,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

Op haar splinternieuwe album We Never Stop staan samenwerkingen met grote namen als Marcus Miller en Nile Rodgers, maar ook is er ruimte voor aanstormend talent, afkomstig uit haar vernieuwde band waarmee ze dit voorjaar
eindelijk weer op de Nederlandse podia te zien is.

Special guest: Hans Dulfer 
Als special guest heeft Candy haar vader Hans Dulfer uitgenodigd. De 82-jarige saxofonist gaat nog steeds als een speer en komt op 15 oktober met zijn eigen band naar PAARD. Maar eerst, zie en hoor je Hans op 28 april de sterren van de hemel spelen samen met Candy.