zaterdag 27 maart 2021

BRUUT! + ANTON GOUDSMIT [nieuwe datum]

Deze show is verplaatst van 22 november 2021 naar 27 maart 2021. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en kaartkopers ontvangen bericht. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

De Nederlandse jazzgiganten van BRUUT! en de meest onnavolgbare gitarist van de Lage Landen Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in hun grootouders’ platenkasten en stortten zich op de surfmuziek uit de jaren 60. Hits van o.a. Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy worden afgestoft en stevig onder handen genomen. Met deze herontdekte surfsound maakten de heren bovendien eigen, jazzy nummers voor deze nieuwe supergroep. Noem het The Beach Boys on steroids, North Sea Surf, en kom kijken op 27 maart 2021!

60sJazzsurf
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Bruut! wordt gepresenteerd in samenwerking met ProJazz.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.