BROKEN BRASS

vrijdag 15 april 2022 2022

Broken Brass brengt op vrijdag 15 april 2022 hun next level brassmuziek naar Den Haag. Explosief en energiek, waarbij de energie van de blazers wordt gemengd met de attitude van rock ‘n’ roll, de drive van electro-punk en de flow van hiphop. Met de toevoeging van nieuw bandlid Isaac op trombone en zang werd het randje van de band een stuk scherper. De nieuwe nummers bevatten Isaac’s onmiskenbare rock ‘n’ roll-vocalen en de extra trombone geeft Broken Brass meer low-end power dan ooit tevoren.

Voor liefhebbers van gallowstreet, moon hooch, too many zooz electro-punk hiphop koperblazers rock & roll
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Live leveren de koperblazers hun keiharde energie en hun losbandige shows hebben menigten over de hele wereld veroverd. Broken Brass heeft hun oorsprong in Nederland en ondertussen hebben ze een storm door heel Europa ontketend. De band brengt een energiek en eclectisch live geluid, waarbij krachtige bassen worden gecombineerd met keiharde koperblazers.

Het enigmatische negental heeft clubs en festivals in bijna 20 landen veroverd met slots op Jazz á Vienne, Secret Garden Party, Shambala, Kendall Calling, Green Man, Fusion Festival, North Sea Jazz, Eurosonic en meer. Daarnaast heeft de globetrottende act meerdere Britse en Nederlandse podia uitverkocht, en zijn ze gefeatured op o.a. Craig Charles Funk en Soul Show en BBC Radio 6. Met meer dan 500 shows op hun naam is Broken Brass een echte kracht om rekening mee te houden.