vrijdag 9 februari 2018

BROEDERLIEFDE

Support: POKE

Met hits als Jungle en Mi No Lob weten Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms oftewel Broederliefde tegenwoordig hele stadions uit hun dak te laten gaan. Hun succes is grotendeels te danken aan het enthousiasme van de jongens. Het plezier spat er bij elke show weer vanaf en daarmee weten ze binnen en buitenland volledig in te pakken.

Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Broederliefde begon als tienkoppige vriendengroep met een vaste basis op hun pleintje achter het Sparta stadion in Rotterdam, waar ook de eerste ideeën werden uitgewerkt. Met hun eerste mixtape bouwde Broederliefde in razend tempo een fanbase op. Er werd een samenwerking aangegaan met label Top Notch, waar inmiddels als 3 platen op zijn uitgebracht, waarbij het laatste album, deel 2 van ‘Hard Work Pays Off’ platina werd. Tegenwoordig verbreken ze met ruim 175 miljoen streams op alleen al Spotify alle records in het land.

Afgelopen april kwam een lang gekoesterde droom uit, een concert in het uitverkochte Sparta stadion. Juist, op de plek waar het een paar jaar geleden allemaal begon. Nu komen ze met nieuwe singles en dus ook een nieuwe clubtour. Waarbij het Paard weer een van de favorieten is.

Ze rappen zich flexibel en vol zelfvertrouwen door hun materiaal in een grootse show. Tracks als We Zijn er Gewoon, Hard Work Pays Off en Insteigen zetten de tijdelijke vloer in Het Kasteel in z’n geheel in een golfbeweging.

NRC

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.