BOHEMIAN BETYARS

zaterdag 11 mei 2024 2024

Het in 2009 opgerichte Bohemian Betyars is een folkpunkband gevestigd in Boedapest. De groep staat bekend om hun energieke liveoptredens. Door speed-folk freak-punk te vermengen met Hongaarse en Balkan- elementen, creëert de band een electrisch geladen ervaring die culturele grenzen overstijgt.

Voor liefhebbers van aurevoir, Biorot balkan speed-folk
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Van de bruisende straten van Japan tot de energieke clubs van Spanje heeft Bohemian Betyars hun aanstekelijke deuntjes wereldwijd gebracht, waardoor het publiek in ontzag achterblijft. Hun muziek, een viering van bittere losbandigheid, heeft de kracht om alledaagse momenten te transformeren tot onvergetelijke extase, waardoor elk optreden een opwindende reis is naar het hart van hun unieke muzikale universum.

Support: Callkoen
De Haagse band Callkoen durft je één ding te beloven; als je ze live komt zien, dan wordt het een feestje. Met een enorm dansbare mix van reggae en ska weten ze iedereen vroeg of laat in beweging te brengen. De nummers zijn toegankelijk door invloeden vanuit de popmuziek, maar de mannen weten na zes jaar ook nog steeds te verrassen met hier en daar wat toevoegingen vanuit de ruigere hoek. Dit alles maakt Callkoen een ware live sensatie en een garantie voor een onvergetelijke avond!