dinsdag 9 november 2021

BLØF [UITVERKOCHT]

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

BLØF komt weer naar PAARD! Met liedjes als ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’, ‘Liefs Uit London’, ‘Aan De Kust’, ‘Omarm’ en ‘Zo Stil’ is deze band, die grossiert in gouden en platina platen, niet te missen in de Nederlandse muziekscene. BLOF weet elke zaal te vullen en daar kan jij getuige van zijn!

Op 9 november 2021 staat BLØF in de Grote Zaal.

poprock
uitverkocht
  • € 42,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs Uit London’ en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM awards en de popprijs. Sinds 2006 organiseert BLOF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert At Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

BLØF heeft de draad weer te pakken na de lockdown. De band kondigde eerder het festival HIER aan, maar ze hebben nu ook een nieuwe single en EP uitgebracht. De EP ‘Polaroids_01’ is gedeeltelijk ontstaan in coronatijd. Zo verteld Pascal Jakobsen, leadzanger van de band: “We hadden al aan de liedjes gewerkt, maar door de lockdown ontstond de behoefte om een andere plaat te maken en een ander verhaal te vertellen. Het laatste jaar hebben we er veel bij geschreven. Veel heeft betrekking op wat we hebben meegemaakt dit jaar.”

"We hadden al aan de liedjes gewerkt, maar door de lockdown ontstond de behoefte om een andere plaat te maken en een ander verhaal te vertellen. Het laatste jaar hebben we er veel bij geschreven. Veel heeft betrekking op wat we hebben meegemaakt dit jaar."

Omroep Zeeland