BLANKS

Denk je aan muziek, geluk en (over-)enthousiast geschreeuw? Dan denk je aan Blanks.

zaterdag 4 maart 2023 8380

Denk je aan muziek, geluk en (over-)enthousiast geschreeuw? Dan denk je aan Blanks.
De lange Nederlandse muzikant bouwde snel een internationale fanbase op via zijn YouTube-kanaal ‘Music by Blanks’ dat hij op 15-jarige leeftijd begon en tegenwoordig 1,3 miljoen abonnees heeft. Blanks heeft het sociale-mediaspel uitgespeeld maar nu kan hij niet wachten om zijn fans offline te ontmoeten! Check hem live bij PAARD op 4 maart 2023!

archief
  • €23,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Blanks verscheen op MTV’s TRL om te praten over zijn remakes en vroege steun van mensen als Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone. Terwijl zijn jaren 80-versie van ‘Better Now’ meerdere keren viraal ging, concentreert Blanks zich op originele muziek. Met de hulp van zijn Instagram-volgers schreef hij hits als ‘Wave’, ‘Bittersweet’ en ‘Higher’. In zijn serie ‘Blanks Invites’ werkt hij samen met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman en Sheppard. Op 29 oktober 2021 bracht Blanks zijn debuutalbum uit genaamd “Nothing Lasts Forever And That’s OK”. Het nieuwe jaar begon goed met een Music Moves Europe Award en Blanks maakt zich op voor een uitgebreide tour in het voorjaar van 2022.

Support: Jet van der Steen
De 20-jarige Jet van der Steen bereikte vanuit haar slaapkamer al een groot publiek door regelmatig covers te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Achter de schermen werkt ze ook hard aan haar eigen repertoire. Zo verscheen op 1 juli haar debuut EP ‘Door mijn Ogen’ uit welke ze tijdens haar release party in PAARD live speelde met haar band.