woensdag 22 december 2021

BERTOLF

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Met een intuïtief gevoel voor de gloriedagen van pop in de vingertoppen, schrijft Bertolf al jaren liefdesbrieven van drie minuten. De aangeboren liefde voor Paul McCartney weerklinkt in alles wat hij maakt. Maar voor een gemakzuchtige herhalingsoefening klopt u maar ergens anders aan. Na vele meters gemaakt te hebben in de band van Ilse de Lange en bij popmachine Her Majesty, blijft Bertolf schaven aan zijn eigen geluid. 22 december 2021 staat hij met zijn Happy in Hindsight clubtour in PAARD!

singer-songwriter
Koop tickets
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Bertolf speelt muziek van zijn nieuwste, gelijknamige album Happy In Hindsight en de mooiste liedjes van zijn vorige platen. Al dit fraais wordt aangevuld met songs van zijn muzikale helden. Happy in Hindsight volgt na uitermate succesvolle theatertournees met Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s. Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange. Zijn solocarrière explodeerde in 2008 met de hitsingle Another Day. In 2010 won hij een Zilveren Harp en maakte sindsdien zes, door pers en publiek zeer goed ontvangen, solo-albums.

Tijdloze pop met een zeldzame sprankeling’ ****

Volkskrant