BEN L’ONCLE SOUL

Persoonlijker dan ooit

zaterdag 3 februari 2024 8383

Geleid door kalme levendige liedjes, ondertekent Ben een zesde album dat persoonlijker is dan ooit. Spontaan, akoestisch en live opgenomen in de studio. De plaat is het resultaat van een vertrouwensbubbel gevormd rond zijn geliefde muzikanten.

Dertien jaar na een spectaculaire start van zijn carrière vervolgt Ben vrijelijk zijn eigen weg op zijn nieuwe platen, waarbij hij op zijn unieke manier de charme van R&B en de aangrijpende klanken van goddelijke soul combineert.

R&B Soul
archief
  • €29,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Ben l’Oncle Soul zal zijn nieuwe album “Is it you?” verkondigen tijdens een concert op 3 februari 2024.

Support: CATT
Een stem die de tijd doet stilstaan. CATT verandert ogenschijnlijk kleine verhalen in universele vertellingen over het nu, het hier, het zijn. Muziek als hoop, vol stralende helderheid, een nieuwe interpretatie van pop, vol diepgang, vol sprankeling en: eerlijkheid. Opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Duitsland te midden van bossen en velden, zong ze al voordat ze echt kon praten. Vandaag schakelt ze moeiteloos tussen instrumenten en boeit ze het publiek met haar immense muzikaliteit en speelplezier, zowel solo als met haar band.