zaterdag 11 januari 2020

BEHIND THE MUSIC MET RINUS GERRITSEN

‘Radar Love’, ‘When The Lady Smiles’ of ‘Twilight Zone’. Allemaal hits die gebeiteld zitten in de Nederlandse rockgeschiedenis. Bij al deze liedjes is er een solide basis: Rinus Gerritsen. De bassist van Golden Earring is op zaterdag 11 januari de hoofdgast tijdens de tweede Haagse editie van Behind the Music in Paard. Tijdens deze interactieve interview avond vol nieuw beeldmateriaal maken we een unieke reis door de carrière van de bassist. De beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes!

Pop & Rock
Archief
  • € 12,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Behind the Music is een avondvullend interviewprogramma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van hoe hij werkt. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de gasten. In een eerdere editie in Paard was Spike van Zoest te gast.

Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn leven en muziek. De successen met de Golden Earring, zijn unieke stijl van spelen, zijn band met Den Haag en persoonlijke vriendschappen zullen allemaal aan bod komen.

Martin Kuiper – Behind The Music