BAD HABITS

360° Hip hop, trap en RNB.

vrijdag 6 september 2024

Bad Habits Club is het grootste hiphop evenement van het zuiden, dat zich volledig focust op internationale hiphop uit onder andere de VS en de UK. Verwacht een avond gevuld met de beste hiphop, trap en r&b bangers van dit moment. Naast de supply van de beste hiphop tunes van het moment werkt Bad Habits het liefste samen met de creatives van de stad, dingen zoals zoals Toothgems, een temporary tattoo artist en een oldschool Mario kart setup zijn allemaal elementen die niet kunnen ontbreken bij Bad Habits Club.
Op vrijdag 6 september verandert de Grote Zaal van PAARD in de bijzondere 360° opstelling, waarbij de dj midden in de zaal staat en het publiek en alle balkons zich hier driehonderdzestig graden omheen vormen.

18+
koop tickets
  • Grote Zaal + Kleine Zaal
  • 23:30
  • 23:30
Nieuwsbrief

EARLY BIRDS €10 – SOLD OUT

NORMAL €13

LATE €15

Architect Rem Koolhaas ontwierp een modulaire concertzaal voor de Grote Zaal, waarin de balkons uitschuifbaar zijn. Hierdoor kan het podium middenin de zaal geplaatst worden, wat een unieke setting creëert: een arena waarin artiesten het middelpunt vormen, omringd door de balkons. Dit zorgt voor een intieme, unieke en spannende ervaring. Tijdens deze concerten en clubnachten staat het publiek 360° rond het podium, wat een totaal nieuwe beleving van onze iconische zaal biedt. PAARD360° is het best bewaarde geheim van de Grote Zaal.

PAARD360°: Vindt het eerste weekend van september plaats. 

360 logo zwart

Bad Habits is a hiphop event that focusses on showcasing the creative side of the city. Our mission is to showcase the vibrant artistic culture within our community, creating cultural hubs that overflow with interesting ideas, talented individuals, and captivating projects.

BAD HABITS

vrijdag 6 september 2024

koop tickets