vrijdag 4 oktober 2019

AVERAGE WHITE BAND

Ze worden ook wel een van de beste Soul-, R & B- en Funk-groepen genoemd, de Average White Band. Ze zijn onder andere bekend van de hits ‘Pick Up the Pieces’, ‘School Boy Crush’ en ‘Let’s Go Round Again’ en komen naar Paard! Meerdere gouden en platina albums staan op hun naam en zeker niet te missen de Grammy-nominaties met het legendarische Atlantic-label. De band staat vanaf 2018 weer fris en fruitig op de bühne, 46 jaar na de oprichting van de band.

 

 

Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

De Average White Band heeft veel  invloed op de hedendaagse Hip-Hop, Rap en moderne R & B en is dan ook een fenomeen dat altijd zal blijven hangen. Deze tracks zijn gemaakt door bijvoorbeeld Erik B & Rakim, Beastie Boys, Tribe Called Quest, P-Diddy, Mark Ronson, Rick Ross. Hun dancehit ‘Let’s Go Round Again’ blijft een vaste hit in de hedendaagse radio, streaming en de remixwereld.

De bandleden Alan Gorrie en Onnie McIntyre leiden de formatie met Freddy V & Cliff Lyons op de hoorns, Rocky Bryant op drums, vocalist Brent Carter en Rob Aries op de toetsen. Ze behouden hun plaats aan de top van soul & funk muziek, tot grote vreugde van meerdere generaties publiek van over de hele wereld.