woensdag 24 november 2021

AVERAGE WHITE BAND (geannuleerd)

Helaas is deze show afgelast vanwege de Corona-maatregelen. Ticketkopers ontvangen een mail met uitleg over je kaarten. Heb je een ticket gekocht aan een fysieke kassa? Stuur dan een bericht naar [email protected] onder de vermelding van naam programma. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

funkrnbSoul
afgelast
  • € 28,50
  • € 28,50
  • € 31,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Ze worden ook wel een van de beste Soul-, R & B- en Funk-groepen genoemd. Average White Band is onder andere bekend van de hits ‘Pick Up the Pieces’, ‘School Boy Crush’ en ‘Let’s Go Round Again’. Meerdere gouden en platina albums staan op hun naam en zeker niet te missen de Grammy-nominaties met het legendarische Atlantic-label. De band staat 48 jaar na hun oprichting sinds 2018 weer fris en fruitig op de bühne.

Nog steeds heeft Average White Band een grote invloed op de hedendaagse hiphop, rap en moderne r&b. Zo zijn hun grootste hits door de maler van o.a Beastie Boys, A Tribe Called Quest, P-Diddy en Mark Ronson gegaan en hoor je nog steeds hits als ‘Let’s Go Round Again’ voorbij komen op de radio.

De bandleden Alan Gorrie en Onnie McIntyre leiden de formatie met Freddy V & Cliff Lyons op de hoorns, Rocky Bryant op drums, vocalist Brent Carter en Rob Aries op de toetsen. Ze behouden hun plaats aan de top van soul & funk muziek, tot grote vreugde van meerdere generaties publiek van over de hele wereld.