donderdag 6 februari 2020

AVA NOVA & FRIENDS

AVA NOVA brengt haar eerste album “Poppy but Unpolished” uit op 6 februari en tovert PAARD om tot haar eigen poppy maar ongepolijste wereld. Where music meets fashion and art. Het album wordt natuurlijk de Main Course maar wat is onvergetelijk dineren zonder aperitif, voorgerecht, een nagerecht afgetopt met de hele cocktailkaart?  Juist. Deze avond representeert hoeveel moois je neer kan zetten wanneer je alle krachten van de Haagsche cultuur bundelt.

hiphoppopsynthpop
Archief
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Zangeres Robin Dirksen studeerde aan de Herman Brood Academie. Ze ontmoette producer Robin Veldman in de badkamer van zijn eigen studio. Samen met Jaap Wiewel vormden ze met zijn drieën AVA NOVA. Het trio bracht begin 2019 hun eerste EP uit, genaamd ‘As You Please‘ en gaf afgelopen zomer een succesvolle show op Parkpop.

OONA
Moody synth bassen, dreamy vocals en bouncy vibes zijn tekenend voor de sound van OONA. Speciaal voor het voorprogramma van Ava Nova heeft OONA een compacte live set in elkaar gezet met Camiel Meiresonne, bekend van Son Mieux.

Aymar Torres 
Engels, Spaans, Portugees, Papiaments, Nederlands, het maakt het muzikale talenwonder Aymar niks uit. Met zijn Friese vader en Colombiaanse moeder is de Arubaanse Aymar een mengelmoes van culturen. Op zijn negentiende liet hij Aruba achter zich, maar hij is zijn roots niet vergeten. Hij laat zijn liefde voor Latin zien op het podium.

Sticky Barbie
Deze is een illustrator en modeontwerper uit Den Haag,  is geïnspireerd door het digitale tijdperk waarin we vandaag leven. Haar stijl kan niet in één doos worden geplaatst, dus de meeste mensen noemen het gewoon dope.

Mispoes
De meiden van Mispoes hebben de decks al onveilig gemaakt als Huis DJ’s van de Rootz en zijn op verschillende evenementen uitgenodigd bij o.a. Strandpaviljoen De Staat, Club Westwood, Paardcafé, Bar Eleven en Beachclub Indigo.

DJ Friss
Is dj voor o.a. Kraantje Pappie, maakt tunes met Playground Zero en Pat Smith en tourt met hun binnen en in het buitenland. Zet hem achter de draaitafels met zijn energieke mix van hip-hop, house, soul en het wordt instant party!

Espresso Records
Espresso Records mixt moeiteloos allerlei stijlen door elkaar – van hip hop naar reggaeton en van disco classics tot house bangers. Als hij niet in zijn reizende pop-up platenwinkel te vinden is, dan is ‘ie hoogstwaarschijnlijk in actie achter de draaitafels… Eén ding is zeker – this guy knows how to spin the decks!

Sexy moves en een heldere zang ondersteund door een simpele beat

3voor12