vrijdag 3 december 2021

ARNO [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 3 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen. 

De Belgische Arno staat al bijna een halve eeuw bekend als de oprichter van Europese blues-rock. Niet alleen met zijn succesvolle solo carrière, maar ook met de baanbrekende T.C Matic. Op 3 december 2021 staat hij in het Paard, en je weet hoe het werkt: Bij zijn is keihard meemaken.

Bluesrockrock & roll
Koop tickets
  • € 24,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In twintig jaar tijd bracht hij onder verschillende namen (Charles et les Lulus, Arno & the Subrovnicks, Charles & The White Trash European Blues Connection) en met verschillende muzikanten ruim 15 albums uit. Kenmerkend voor Arno is zijn mix van Engelse, Franse, Nederlandse en zijn Oostende dialect die worden verwerkt in een onwaarschijnlijke mix van rauwe rock & roll, blues, smartlappen en mooie chansons. In 2020 komt hij, als verjaardagscadeautje, met een nieuwe single “Oostende Bonsoir”, wat tevens een goede voorbode is op het te verschijnen album “Santeboutique”. Daarnaast kun je natuurlijk ook hits als ‘Les yeux de ma mère’ en ‘Dance Like a Goose’ verwachten.