woensdag 15 april 2020

ARNO

De Belgische Arno staat al bijna een halve eeuw bekend als de oprichter van Europese blues-rock. Niet alleen met zijn succesvolle solo carrière, maar ook met de baanbrekende T.C Matic.

Koop tickets
  • € 19,50
  • € 24,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In twintig jaar tijd bracht hij onder verschillende namen (Charles et les Lulus, Arno & the Subrovnicks, Charles & The White Trash European Blues Connection) en met verschillende muzikanten ruim 15 albums uit. Kenmerkend voor Arno is zijn mix van Engelse, Franse, Nederlandse en zijn Oostende dialect die worden verwerkt in een onwaarschijnlijke mix van rauwe rock & roll, blues, smartlappen en mooie chansons. In 2020 komt hij, als verjaardagscadeautje, met een nieuwe single “Oostende Bonsoir”, wat tevens een goede voorbode is op het te verschijnen album “Santeboutique”. Daarnaast kun je natuurlijk ook hits als ‘Les yeux de ma mère’ en ‘Dance Like a Goose’ verwachten. Op 15 april staat hij in het Paard, en je weet hoe het werkt: Bij zijn is keihard meemaken.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur