dinsdag 17 november 2020

ARNO [nieuwe datum]

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Bluesrockrock & roll
uitverkocht
  • € 24,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De Belgische Arno staat al bijna een halve eeuw bekend als de oprichter van Europese blues-rock. Niet alleen met zijn succesvolle solo carrière, maar ook met de baanbrekende T.C Matic.

In twintig jaar tijd bracht hij onder verschillende namen (Charles et les Lulus, Arno & the Subrovnicks, Charles & The White Trash European Blues Connection) en met verschillende muzikanten ruim 15 albums uit. Kenmerkend voor Arno is zijn mix van Engelse, Franse, Nederlandse en zijn Oostende dialect die worden verwerkt in een onwaarschijnlijke mix van rauwe rock & roll, blues, smartlappen en mooie chansons. In 2020 komt hij, als verjaardagscadeautje, met een nieuwe single “Oostende Bonsoir”, wat tevens een goede voorbode is op het te verschijnen album “Santeboutique”. Daarnaast kun je natuurlijk ook hits als ‘Les yeux de ma mère’ en ‘Dance Like a Goose’ verwachten. Op 17 november staat hij in het Paard, en je weet hoe het werkt: Bij zijn is keihard meemaken.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.