woensdag 20 oktober 2021

ANTILOUNGE

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Star-Kid is een electro muzikant uit Den Haag. De afgelopen periode is Star-Kid druk bezig geweest en zijn meerdere tracks uitgebracht op Heretic Electro, Cultivated Electro en Onderwereld. Op 20 oktober 2021 staat Star-Kid bij ons in PAARD.

Line-up
Star-Kid (liveset) + dj’s Ian Martin, Gamma Intel, Cosmox, 543ff en Kipkillah

electro
Archief
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Sinds 2001 timmert Star-kid aan de weg, eerst als duo en later als solo-act. In 2018 Kreeg Star-kid de gelegenheid om maandelijks een programma te hosten op het Onderwereld kanaal van Intergalactic FM, onder de The Hoax City vlag.

Star-kid levert nu voor Antilounge records de Red Tape EP af. Dit is een selectie van de tracks het afgelopen jaar in zijn huisstudio in elkaar heeft gedraaid, variërend van funky synthwave tot millitante electro bass. Op de plaat vind je ook remixen van Ian Martin, Gamma Intel, Cosmox Geazah en 543ff.