vrijdag 9 maart 2018

ANTILOUNGE: ROWINE – JADE RELEASE

Rowine tracht dieper in haar geluid te willen duiken en de sfeer daarvan te ervaren. Ze werkt vaak met ‘field recordings’, zoals bijvoorbeeld de verbouwing in het centrum van Den Haag naast Centraal Station, een stuk karton dat valt en andere geluiden uit haar omgeving. Haar muziek wordt gekenmerkt door diepe bassen, meeslepende beats met een minimale melodie als ambiance. Haar sound is zowel industrieel als organisch maar ook melancholisch en meeslepend.

 

Gratis18+
Archief
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00

Nadat ze in 2017 op Antilounge 18 de track Fluent Water heeft uitgebracht heeft Antilounge Records voorgesteld om een album uit te brengen in 2018.

De titel Jade komt voort uit de liefde voor de kleur van de edelsteen en voor verlaten zwembaden. Op het album staan ook 2 remixes van Marric en WG@eet.

line up:

Rowine (live)
Marric (live)
WG@EET (live)
Kipkillah (dj)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur