zaterdag 15 oktober 2022

ANOTHER NOW + FRONTSTREET + 3 EYED KIDS

Yes eindelijk weer een snoeiharde metal avond! De drie bands van de avond zijn Another Now, Frontstreet en 3 Eyed Kids. Elk met een eigen ongeëvenaarde sound en uitbarstende energie. Trek je kisten maar alvast aan want dit belooft je van je sokken te blazen!

Hardmetalmetalcorenu-metaltrap
Koop tickets
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Another Now
Sinds hun oprichting in 2018 is de Eindhovense band Another Now als een speer gegaan. Met gruwelijk harde drums, scheurende gitaar riffs, screams én melodieuze zanglijnen weet de band een perfecte harmonie te vinden tussen snoeiharde muziek en meeslepende teksten vol emotie. Vocalist, Stef Rikken, steekt iedereen een hart onder de riem die kaapt met mentale problemen met zijn meeslepende teksten. Het is duidelijk dat de band niet alleen een passie heeft voor muziek, maar ook een compassie voor mensen. Debuut album ‘OMNI’ staat vol met verrassende elementen en laat de veelzijdigheid van de band zien.

Fronstreet
De Nu-metal band Fronstreet brengt nieuw leven in een muziekstroming waarin metal wordt gecombineerd met hiphop en rap. Dit gecombineerd met hun elektronische randje geeft de band een weergaloze bite en energie naar meer. Frontstreet heeft al op het podium gestaan met Limp Bizkit, Hollywood Undead en DOPE D.O.D.

3 Eyes Kids
De hardcore-metal-trap band 3 Eyed kids beloven een unieke sound en energieke live show te geven! De band doet het meest denken aan bands als Fever 333, $uicideboy$ en Ghostemane.

Showcasing an incredible control over the levels of melody, electronics and sheer brute force that course throughout the track, it's a brutal and sporadic slice of modern songwriting that will reveal something new every time you let it bounce around your eardrum.

Jack Rogers – RockSound.tv