ANNIE TAYLOR

zaterdag 7 december 2024

De female fronted viertal Annie Taylor heeft snel een plekje veroverd in het moderne rock landschap met hun dynamische fusie van grunge, indie rock en psychedelische invloeden. De band bestaat uit Gini Jungi (zang, gitaar), Tobias Arn (gitaar), Michael Mutter (bas) en Daniel Bachmann (drums) en is op een grappige manier vernoemd naar de eerste vrouw die het overleefde om in een vat over de Niagara Falls te gaan.

Vorig jaar bracht de band hun tweede album “Inner Smile” uit. Het album markeert een belangrijke evolutie in hun geluid, met complexere arrangementen en een breder sonisch palet. Nummers als “Schoolgirl” en “Push Me” tonen hun groei als songwriters en muzikanten, en verkennen thema’s als zelfontdekking en veerkracht.

2024 was een mijlpaal jaar voor Annie Taylor, met een geweldig optreden op SXSW in Austin, Texas, wat hun debuut in de VS betekende. Bovendien namen ze een sessie op met het iconische radio station KEXP in Seattle, wat hun internationale aanwezigheid verder versterkte.

grunge indie-rock
GRATIS TICKET
  • Café
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

ANNIE TAYLOR

zaterdag 7 december 2024

GRATIS TICKET