donderdag 17 februari 2022 8377

ANNE SOLDAAT [NIEUWE DATUM]

Hans Hannemann

Vanuit de overhied zijn de volgende regels voor dit concert van toepassing:
-Voor entree is een geldig Coronatoegangsbewijs (3G QR-code) te nodig die je bij binnenkomst in de CoronaCheckApp moet laten zien.
-Het concert is met zitplaatsen
-U draagt een mondkapje als u loopt. Wanneer u zit mag het mondkapje af.
-PAARD sluit uiterlijk om 22.00 uur.

Vanwege de coronamaatregelen is deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en alle kaartkopers ontvangen een mail van ons met meer informatie.
Niks in je mailbox? Stuur ons een berichtje op [email protected]

Liedjesschrijver, gitaarheld en all-round musicus Anne Soldaat keert op 17 Februari 2022 terug naar PAARD. Anne is al meer dan 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. In 2021 maakt hij zijn herintrede met het album Facts & Fears.

gitaarsinger-songwriter
Archief
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging Daryll-Ann in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (2007 – 2015) vier soloalbums voor Excelsior Recordings, produceerde – en speelde in – diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling. In 2021 tourt Anne Soldaat weer door Nederland.

Hans Hannemann
Hans Hannemann AKA grootste singer-songwriter van Nederland, is gezegend met een laag, ruig en krachtig stemgeluid dat je voelt in je tenen. Na een samenwerking met Douwe Bob verschijnen er drie singles, desondanks blijft Hans nog altijd, vooral, bekend onder de muzikale fijnproevers van ons land. Hans Hannemann spaart niemand, vooral zichzelf niet. Met een lach en een traan mag de wereld meeluisteren naar het geluid van een gebroken hart dat geluk zoekt in de scherven.

Ik ben terug!

Anne Soldaat klinkt als herboren