ANNE-FAY’S REASPORA [Livestream]

zondag 4 april 2021 2021

Deze show wordt LIVE uitgezonden vanuit PAARD! Er kan (helaas) geen publiek aanwezig zijn, daarom worden gekochte tickets geretourneerd en kaartkopers ontvangen bericht. Heb je een fysiek ticket bij een voorverkoopadres gekocht, dan kun je e mailen naar [email protected]Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

Klik hier om de livestream te bekijken, of klik op de zwarte button.

In een zoektocht naar haar geschiedenis, reisde Anne-Fay de hele wereld af om haar familie te bezoeken, om zo inspiratie op te doen over haar nieuwe album en haar verleden. Een reis langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana kwamen aan bod. Als witte vrouw met een zwarte moeder is ze antwoorden gaan zoeken op de vragen over hoe de verhoudingen voor haar zijn met betrekking tot de huidige maatschappij, het koloniale verleden van Nederland en culturele toe-eigening. Deze zoektocht heeft ze samengevat in haar nieuwe album genaamd Reaspora. Op 4 april 2021 staat Anne-Fay in de Grote Zaal!

Aanmelden voor deze livestream
Meekijken naar deze livestream is GRATIS. Aanmelden kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start een mail met daarin de info die je nodig hebt om de livestream te starten. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

pop R&B Soul
archief
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00
Nieuwsbrief

Van Lowlands tot Paris Fashion Week to voorprogramma van Major Lazer en Milkshake Festival in Brazilië, ze heeft het allemaal gedaan! Dit allemaal samen met haar broer in een duo genaamd Cookachoo.  Een video clip van hun genaamd ‘Twirl’ (waar Dries Roelvink in te zien is) bereikte zelfs miljoenen mensen. Het doel erachter? Om een statement te maken tegen homofobie. En op dit moment is ze van plan de wereld te veroveren met haar eerder genoemde nieuwe album Reaspora, waar ze een hele andere kant van zichzelf laat zien.

Voor dit album werkte Anne-Fay met producers over de hele wereld. In Ghana met Kwame Yeboah (oa. bekend van zijn werk met Stevie Wonder en Pat Thomas), in Suriname met Jeremiah Jones (Ed Sheeran, Damian Marley) en als laatste Morgan Avenue (S10, Rita Ora en Glen Faria). Omdat ze van haar grootvader maar weinig over de geschiedenis van haar voorouders heeft meegekregen, vertelt ze met Reaspora over haar eigen ontdekkingen over racisme en hoe ze als een witte vrouw met Afro-Surinaams roots door het leven gaat.

“ Anne-Fay is een performer van jewelste. In de twee nummers die meer gospel-georiënteerd zijn, maakt ze kippenvelopwekkende uithalen, die schitterend echoën in de Amsterdams poptempel. De mix van electronica, soul, hiphop en gospel maakt de muziek tot een bijzondere combinatie van goede, harde beats en intieme doch grootse zang en lyrics. “

Theaterkrant