zaterdag 30 november 2019

ALTIN GÜN

Altin Gün weet heel Nederland (en daarbuiten) voor zich te winnen met hun opzwepende mix van Turkse folk, psychedelic, funk en rock. Een stel stoffige platen uit de Istanbulse hoogtijdagen van de rock in de jaren 70, een obsessie met Anatolische muziek en een facebook oproep om bandleden te vinden en bam! Daar was Altin Gün. Het bleek een gouden formule, want in korte tijd stond de band al op festivals als Lowlands, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Ze zijn misschien wel de meest besproken band van het moment en op 30 november staan ze in de Grote Zaal van het Paard.

Koop tickets
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Oprichter Jasper Verhulst was als bandlid van Jacco Garder mee op tour door Istanbul en raakte geïnspireerd door de cultuur en klanken van de bijzondere stad. Hij wist een all-star band bij elkaar te verzamelen en met leden van Jacco Garder, Mauskovic Dance Band en Jungle By Night werd Altin Gün geboren. Verschillende werelden komen samen en zorgen voor een verfrissend en dansbaar geluid. Van Turks tot Indonesisch, tot zo Hollands als appelmoes.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur