woensdag 5 april 2023

AKUA NARU

De Amerikaanse zangeres Akua Naru weet als geen ander hoe je jazz met hiphop en soul moet verbinden. Haar artistieke manier van muziek maken is een bewijs van de erfenis van soulmuziek en de krachtige, baanbrekende traditie van zwarte vrouwen waarop het voortbouwt. In de lente van 2022 komt haar nieuwe album ‘The Black Magnificant’ uit. Voor dit album is samen gewerkt met het Brooklyn duo; The Ruff Pack. Wil je dit live zien? Dat kan! Want Akua Naru staat op 05 april 2023 in PAARD!

Klinkt als Yarah Bravo
Koop tickets
  • € 28,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Akua Naru was voor haar 9e alleen bekend met het genre gospel. Toen ze in contact kwam met het genre; hiphop veranderde alles voor haar, al snel ontstond er een onbeschrijfelijke klik met deze muziek. In 2011 brak de Amerikaanse zangeres Akua Naru door met haar debut album ‘The Journey Aflame’. Nu bijna 11 jaar verder is ze al 4 albums rijker en is er een 5de in opkomst.

Want de manier waarop nummers zijn opgebouwd is werkelijk fantastisch te noemen. Elke luisterbeurt hoor je weer een nieuw laagje, ontdek je weer een nieuw geluid

Writteninmusic