woensdag 10 oktober 2018

A Balladeer

Voor a balladeer staat het begin van dit jaar in het teken van schrijven van nieuw materiaal. Goed nieuws natuurlijk: van de emotionele zang van Marinus de Goederen en zijn eerlijke, poëtische teksten kunnen we nooit genoeg krijgen. In het najaar doet de singer-songwriter wél een tour langs de leukste café’s van Nederland en je snapt dat Paardcafé niet ontbreekt in dit rijtje.  Tijdens deze shows komt de nadruk op zijn verhalende liedjes te liggen en nieuw werk wordt afgewisseld met klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’.

 

Koop tickets
  • normaal €7,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam staat al tien jaar in de Top 2000. Begin vorig jaar bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice.

Heerlijk ludieke actie was ook zijn anti-kerstalbum December waarvoor Marinus een crowdfunding actie opstartte. Veel problemen om het geld bij elkaar te krijgen had hij allerminst: door zijn trouwe fanbase had hij het gewenste bedrag binnen drie dagen al bij elkaar.

Paard in het Paardcafë
Rammelende garage-rock en de betere singer-songwriter: sommige concerten die we eigenlijk in de kleine zaal van het Paard programmeren, komen naar ons idee beter tot hun recht op het gezellige en huiselijke Paardcafé-podium. Vandaar dat je deze wat bekendere acts zo nu en dan als betaald programma in het Paardcafé kunt gaan checken.

Tracks die een mens rillingen van ontroering, verbazing, verwarring, genot en bewondering bieden. Mooie teksten, dito stem.

Oor

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.