EDITORS

vrijdag 2 oktober 2015 2015

Extra ticketinfo :

Pop/Rock
archief
  • Grote zaal
  • 17:00
  • 17:30
Nieuwsbrief

– let op wat je bestelt (enkel ticket, ticket + CD of ticket + LP), later omruilen is niet mogelijk
– max. 4 tickets per account
– rond je bestelling zo snel mogelijk af
– als je nog niet over een Paard van Troje–account beschikt moet je je hiervoor even registeren, daarna kun je gaan bestellen en afrekenen.
– de betaling kan met iDeal, Mastercard of Visacard gebeuren
– indien alles akkoord is ontvang je je e-ticket(s) in een bevestigingse-mail in je mailbox.

[PIAS] Nites – EDITORS album launch show
Met het succes van de afgelopen editie nog vers in het geheugen, maakt muziekmaatschappij [PIAS] zich klaar voor een wel heel bijzondere editie van [PIAS] Nites. Op vrijdag 2 oktober betreedt niemand minder dan Editors het podium van Paard van Troje. In dit exclusieve clubconcert presenteert de band hun nieuwe album ‘In Dream’. Ook Amerikaanse singer-songwriter Elliot Moss is van de partij, met zijn onlangs uitgebrachte debuutalbum ‘Highspeeds’ op zak.

Afgelopen april dook er vanuit het niets een nieuw nummer van Editors op. De single ‘No Harm’ stond als hidden track op een Play It Again Sam label sampler en werd als eerste ontdekt door een Nederlander. Inmiddels maakt de single ‘Life Is A Fear’ overuren op de radio en speelde de band drie uitverkochte concerten op 4, 5 en 6 november in de Heineken Music Hall. Het lijkt erop dat Editors de fans wederom volledig weten in te pakken met dit vijfde studioalbum. Bekijk hier alvast de trailer voor het album. 

Wie Elliot Moss nog niet kent, is hoogstwaarschijnlijk niet één van de bijna 28 miljoen viewers van dit filmpje. Phillip Chbeeb, een professionele danser/choreograaf uit Frankrijk gebruikte ‘Slip’ van deze Amerikaanse singer-songwriter onder een prachtige choreografie, gefilmd in de Parijse metro, waarna de video binnen een mum van tijd viral ging.

Er zijn drie verschillende tickets te koop:
– EDITORS & Elliot Moss
– Combiticket EDITORS & Elliot Moss + dubbel CD In Dream
– Combiticket EDITORS & Elliot Moss + gelimiteerde goudkleurige LP In Dream

De CD’s/LP’s op te halen tijdens de avond zelf in Paard van Troje.