vrijdag 26 april 2019

80S 90S NULLIES: KINGSNIGHT

Yes! Het is weer zover. Na de knaller edities van de afgelopen maanden is het nu tijd voor dé 80’s 90’s Nullies editie van het jaar tijdens Koningsnacht! Heel veel hoeft er niet uitgelegd te worden, want dat het feest wordt snappen jullie natuurlijk ook wel. Dus verf die wangen rood wit blauw, trek je mooiste oranje shirt aan en je bent klaar voor 80’s 90’s Nullies: Kingsnight!

Want we gaan extra hard doorknallen in de naam van de koning! Een nacht gevuld met de meest dansbare klassiekers tot die ene guilty pleasure waar je stiekem nog steeds veel te lekker op gaat. Kom dansen, kom sjansen en drink biertjes met ons én je vrienden!

 

00s80s90sDancehitspoptop 40zero's18+
Archief
  • PRESALE 7,50 | DEUR 10
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

⭐⭐THE BEST FROM THE PAST⭐⭐

Voor degenen die zich het cassette bandje nog kunnen herinneren, die Sixteen Candles en The Breakfast Club hebben gezien, die het Carlton (Fresh Prince Of Bel Air) dansje nog moeiteloos kunnen nadoen of live bij de Justin/Britney break-up waren. Nadat je alle toffe bands tijdens Life I Live hebt kunnen zien is het tijd om te dansen op de gouwe ouwe, hits uit de prehistorie.

⭐GROTE ZAAL⭐
80s 90s Nullies

⭐KLEINE ZAAL⭐
Hollandse Hits met de Sissies

 

LANG RAVEN DE KONING!

– Koningin Maxima