zaterdag 6 juni 2020

40UP [uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 september geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. PAARD houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

 

40+60s70s80sDancehouse classicspop40+
  • Early Bird €15,- | Regular €17,50
  • Grote Zaal
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Zaterdag 6 juni is 40UP weer terug in Paard, het mooiste poppodium van Den Haag! De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? 40Up is je antwoord!

Bereid je voor op een feest zoals je gewend bent en dans mee op al die o-zo-fijne hits op de dansvloer van toen en nu! 40 jaar dansmuziek in beeld en geluid, mis deze niet en LET’S DANCE AGAIN!

Helaas hebben we de dansavond van zaterdag 21 maart moeten verzetten vanwege het coronavirus maar: de nieuwe datum is gepland en wel op zaterdag 6 juni!

Let op: als jij een kaartje had gekocht voor de oorspronkelijke datum dan blijven je kaartjes geldig voor deze nieuwe editie. Als de nieuwe datum niet goed uitkomt dan is je ticket geldig voor de hierop volgende editie na de zomer.

Rest ons voor nu niets meer dan iedereen sterkte en wijsheid te wensen, we doen het met elkaar en hopelijk kunnen we snel weer zorgeloos met elkaar dansen. 

Info en tickets: www.40up.nl/events/40up-paard-van-troje-den-haag

Let's dance

40UP