zaterdag 6 juni 2020

40UP

Zaterdag 6 juni is 40UP weer terug in Paard, het mooiste poppodium van Den Haag! De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? 40Up is je antwoord!

Bereid je voor op een feest zoals je gewend bent en dans mee op al die o-zo-fijne hits op de dansvloer van toen en nu! 40 jaar dansmuziek in beeld en geluid, mis deze niet en LET’S DANCE AGAIN!

 

40+60s70s80sDancehouse classicspop40+
Koop tickets
  • Early Bird €15,- | Regular €17,50
  • Grote Zaal
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Helaas hebben we de dansavond van zaterdag 21 maart moeten verzetten vanwege het coronavirus maar: de nieuwe datum is gepland en wel op zaterdag 6 juni!

Let op: als jij een kaartje had gekocht voor de oorspronkelijke datum dan blijven je kaartjes geldig voor deze nieuwe editie. Als de nieuwe datum niet goed uitkomt dan is je ticket geldig voor de hierop volgende editie na de zomer.

Rest ons voor nu niets meer dan iedereen sterkte en wijsheid te wensen, we doen het met elkaar en hopelijk kunnen we snel weer zorgeloos met elkaar dansen. 

Info en tickets: www.40up.nl/events/40up-paard-van-troje-den-haag

Let's dance

40UP