zaterdag 10 november 2018

25 YEARS OF RUFFNECK

Volledige line up: DJ Ruffneck * Mindustries * DJ Rob  * DJ Panic * Gangsta Alliance * Mindcontroller

The legend is back! Ruffneck rules da artcore scene al 25 jaar en dat vraagt natuurlijk om een dikke jubileum-rave. En daarom gaan we op 10 november met zijn allen kneiterhard rammen in het Paard. Trek je Aussie uit de kast & knal je Air-Max aan voor een nachtje old skool stampen.

early ravemilennium hardcoreoldstyle18+
Archief
  • earlybirds €10,- | normaal €15,- | deur € 20,-
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

Mensen waren tot tranen geroerd toen Patrick van Kerckhoven, hoe hij echt heet, zei dat hij de koptelefoon neerlegde. Maar de pionier van oldstyle, early hardcore, dark core, artcore, industrial, millenium en rave is eigenlijk nooit weggeweest. Hij werkt ook onder namen als 80 Aum, Overmind, Undercover Anarchist, Wedlock en Juggernaut en is labelmanager van (het inmiddels ter ziele gegane) Ruffneck Records, Gangsta en Supreme Intelligence. En alsof deze grootheid niet genoeg reden geeft om bij dé knalfuif van de afgelopen 25 jaar te zijn, wordt het nog beter; hij neemt namelijk nog een aantal vrienden mee. Dit. Wordt. LEGENDARISCH!

Paard over 25 YEARS OF RUFFNECK

Confession: ook ik bedreigde m’n moeder op m’n 14e met het nemen van zo’n ‘eilandje’ en bezocht stiekem een Thunderdome editie in het Thialf stadion! Wat zo vet wordt aan deze avond is dat Patrick (DJ Ruffneck) zich er niet zomaar makkelijk vanaf maakt met een oldschool DJ set. Nee, hij gaat voor de gelegenheid een hele live set in elkaar draaien. Eigenlijk moet je voor dit feest gewoon nieuwe Nike Air Max aanschaffen, zo hard gaat er geraved worden!! (Note to alle jonge drum&bass liefhebbers: dit is ook wat voor jullie!) Eva von der Assen,
Paard - Programmeur
Relive the past or behold the future with the sound of Ruffneck.

Dancevalley