Monday 5 July 2021

HAAGSCH COLLEGE: Daan Roosegaarde & Creativiteit [publiek + livestream]

In deze livestream gaan we met Daan Roosegaarde in gesprek over het belang van creativiteit. Ook in deze tijd, want juist in crises is innovatie van levensbelang. Roosegaarde, een van Nederlandse bekendste kunstenaars, zoekt altijd vanuit grote verbeelding naar praktische oplossingen. Maar hoe zet je een idee om naar iets concreets? En hoe blijf je een levenlang creatief?

Ook geeft Roosegaarde twee mini colleges tijdens de avond, o.a over zijn nieuwe project Urban Sun. Met deze door hem ontwikkelde lamp, die virussen elimineert en daarmee besmettingsgevaar reduceert, laat hij zien hoe innovatieve technologie antwoord kan bieden op nieuwe prangende vragen.

Voor het bijwonen van de opname van deze livestream zijn een gelimiteerd aantal kaartjes beschikbaar. Deze reserveert u bij ons.
Wilt u de livestream thuis bijwonen? Klik dan hier 
Archive
  • Livestream ticket €12 | zaal ticket €17,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:15

Volgens Daan Roosegaarde is het heel belangrijk om jezelf af te vragen hoe je de toekomst zelf mooier kan maken. Want die levenshouding maakt je volgens hem sterker en weerbaar- ook in tijden van crisis.

In dit interactief en inspirerend gesprek vertelt Roosegaarde hoe je vanuit grootse ideeën tot iets concreets komt.

Daan Roosegaarde is kunstenaar en uitvinder. Daan Roosegaarde wordt geïnterviewd door Thomas van Zijl, presentator van Haagsch Collega