PAARD Businessclub, een introductie

De PAARD-Businessclub bestaat uit een gezelschap ondernemers met liefde voor muziek en Den Haag.
In de persoon van Henri Bruggeman heeft de Paard Businessclub een gedreven en ervaren voorzitter gevonden. Hieronder een  persoonlijke introductie:

“Muziek is een vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven geworden. En dat is het nog steeds.
Ik ben een kind van de zestiger jaren en heb mijn jeugd in Rijswijk en Den Haag doorgebracht. Den Haag was toen (en nog steeds een beetje vind ik) de muzikale hoofdstad van ons land.
Als manager van een amateur bandje en vooral als bezoeker heb ik vele clubs en concertzalen bezocht. De Marathon in Ockenburgh, de Eekhoorn aan de Leyweg, Palais de Danse in Scheveningen, de Drie Stoepen aan de Prinsegracht en club 192 van Jacques Senf aan de Groenmarkt heb ik plat gelopen.

Het Paard, geopend in 1972 als Stichting Jongerencentrum Paard van Troje, ben ik altijd blijven volgen en vooral de laatste jaren als actief bezoeker. Toen het Paard dan ook een Business Club in het leven riep, heb ik mij direct als lid aangemeld. Mijn liefde voor de muziek was mijn drijfveer. Maar ook dat het Paard nog steeds bestaat als enige van de clubs en concertzalen uit de zestiger en zeventiger jaren en dat het Paard voor mij een Muziek Monument is, dat nooit verloren mag gaan. Nog steeds – al bijna 50 jaren dus – worden hier prachtige concerten georganiseerd en dat moet ook zo blijven!
Inmiddels ben ik tot eerste voorzitter van de Business Club gebombardeerd en ik wil graag meehelpen om het Paard als ‘muziektempel’ verder te ontwikkelen.

H Bruggeman, voorzitter

Mijn naam is Henri Bruggeman en ben 72 jaar jong. Na een lange periode als (interim)manager en coach te hebben gewerkt, heb ik mij na mijn pensioen als vergadervoorzitter gevestigd. Mijn hoofdactiviteit is het leiden van vergaderingen, maar ook voor het leiden van andere bijeenkomsten ben ik beschikbaar. Hiernaast ben ik voorzitter/bestuurder van een aantal Verenigingen van Eigenaars (VvE’s).

 

Voor nadere informatie over mijn onderneming, werkwijze en tarief verwijs ik graag naar mijn website www.henribruggeman.nl

Henri Bruggeman

< terug naar de Businessclub pagina