PAARD50: TRAMTUNNEL EXPOSITIE

OPROEP: Stuur ons jouw PAARD-foto’s!


Met de grote feestweek in oktober vieren wij het PAARD van nu, maar ook het PAARD van vroeger. PAARD verandert, samen met haar bezoekers, onvermijdelijk mee met de tijdsgeest. De vrije 70’s, de ruige 80’s en de hoopvolle 90’s klonken ook door in PAARD. Tijdens PAARD50 blikken we terug op de mode, de muziek en de stijl van de PAARD-bezoekers die in 50 jaar de revue zijn gepasseerd met een fototentoonstelling in de Tramtunnel. En daar hebben we jou voor nodig!

Het Haags Gemeentearchief en PAARD zijn op zoek naar legendarische foto’s uit het vijftigjarig bestaan van het poppodium. Al vijftig jaar speelt het PAARD een hoofdrol in de popmuziek en het nachtleven van Den Haag. Dit is een reden om herinneringen op te halen. De 50 foto’s worden in oktober tentoongesteld in de tramtunnel en worden uiteindelijk toegevoegd aan het officiële Haagse gemeentearchief en worden op die manier onderdeel van de Haagse popgeschiedenis. Dus deel jouw PAARD foto van vroeger met het Den Haag van nu!

Heb jij nog legendarische foto’s van jouw tijd in PAARD? De mooiste inzendingen worden officieel opgenomen in de collectie van het Haags Gemeentearchief en worden dit jaar tentoongesteld in de Galerij van de Tramtunnel en het PAARD. Daarnaast krijg je toegang tot de openingsavond van de PAARD50-week op 21 oktober.  

Dus! Wil jij dat jouw foto voor de eeuwigheid bewaard blijft, stuur ons jouw foto op via het formulier hieronder. Stuur je de foto liever op? Dat kan naar Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag