dinsdag 20 september

Paard van Troje geeft opnieuw Roots and Recipes-boekje uit

Paard van Troje geeft opnieuw Roots and Recipes-boekje uit 

Mini-magazine met americana-, blues-, folk- en countryshows gratis verkrijgbaar

rootsrecipes
Amerika-liefhebbers, opgelet: voor de derde keer brengt het Haagse poppodium Paard van Troje een boekje uit waarin muziekconcerten in het American Roots-genre en Amerikaanse recepten gecombineerd zijn.

Roots and Recipes: een culinaire en muzikale roadtrip
Het boekje bevat dit keer maar liefst vijftien roots-gerelateerde shows (americana, blues, folk en country) die binnenkort in het Haagse poppodium plaats vinden, waaronder Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Seasick Steve, Jimmy LaFave en Big Brother & The Holding Company, de originele begeleidingsband van Janis Joplin. Voor een compleet Amerikaanse ervaring, zijn er in het boekje ook enkele recepten typisch Amerikaanse gerechten opgenomen. Zo blader je van de vermaarde New Yorkse songwriter Dayna Kurtz door naar een recept voor lekkere ‘New York Bailey’s Cheesecake’. Ten slotte bevat het boekje ook een restauranttip, voor wanneer men geen zin heeft om zelf te koken, en vertellen onder andere Danny Vera en Bertolf over hun ultieme Amerikaanse roadtrip.

Roots and Recipes is ontworpen door Robert Muda van Hamel (Spacebar) die eerder al de plaathoezen ontwierp voor Hallo Venray, De Staat, De Dijk en Tim Knol.

Dit derde deel van het volledig Engelstalige Roots and Recipes is gratis verkrijgbaar bij Paard van Troje en wordt in grote oplage verspreid in Den Haag en omstreken. Het magazine kan ook online bekeken worden via onderstaande link.

Link naar online versie boekje: http://issuu.com/paardvantroje/docs/pvt_rootsandrecipes_hr/1
Roots and Recipes 2013 -2014: https://issuu.com/paardvantroje/docs/pvt_rnr_2013_hr
Roots and Recipes 2012: https://issuu.com/paardvantroje/docs/pvt_rootsboekje_hires

Paard van Troje
Prinsegracht 12, Den Haag
www.paard.nl