vrijdag 20 februari

Paard Van Troje en Den Haag FM werken samen!

Paard van Troje en Den Haag FM werken sinds enkele weken intensief samen.
Op de verschillende podia binnen Paard van Troje spelen wekelijks beste artiesten uit binnen- en buitenland. De lokale Haagse zender Den Haag FM zal het diverse aanbod van het Haagse poppodium ruimschoots onder de aandacht brengen. Zo zullen er regelmatig vrijkaarten worden weggegeven, is er muziek te horen van de artiesten die in het Paard spelen en worden de laatse nieuwtjes met de Haagse zender gedeeld.
Daarnaast zal Paard van Troje op Den haag TV een eigen programma krijgen: iedere zaterdagavond worden er vanaf 19 uur videoclips getoond van artiesten die binnenkort in het Paard zullen optreden.

Voor directeur Majel Blonden van het Paard van Troje is de keuze voor Den Haag FM niet meer dan logisch. “Het Paard programmeert voor álle Hagenaars. Van welke muziek je ook houdt, wij hebben concerten voor alle smaken. Waar kan je dat dan beter communiceren dan bij een honderd procent Haagse zender als Den Haag FM. Stationmanager Gerard van den IJssel van Den Haag FM en Den Haag TV is ook erg blij met de samenwerking. “Het gaat steeds beter met de Haagse omroep. Dat merk je aan onze programmering die elke dag van 07.00 tot 03.00 uur helemaal vol zit. Dat merk je aan het aantal kijkers, luisteraars en adverteerders dat nog steeds stijgt. En je merkt het ook aan organisaties in de stad die steeds vaker met ons willen samenwerken.”

http://wwwdenhaagfm.nl
http://denhaagfm.nl/tv/deze-maand-het-paard-van-troje/