dinsdag 30 juli

Michael de Beste Singer-Songwriter van Nederland

Op maandag 29 juli vond in Paard van Troje de ontknoping van De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2013 plaats. Michael is de gelukkige en terechte winnaar die ervandoor gaat met de titel en een flink prijzenpakket. 

MichaelDit was alweer het tweede seizoen van het televisieprogramma dat door presentator Giel Beelen bedacht is. Vorig jaar won Douwe Bob, die zijn eerste cd inmiddels heeft uitgebracht met daarop zijn debuutsingel ‘Multicoloured angels’ en hit ‘You don’t have to stay’. Hiermee gingen de deuren binnen de Hollandse muziekwereld voor hem open en tourt hij de komende tijd door Nederland. De concertreeks brengt hem op 10 oktober dan ook naar Den Haag voor een concert op het podium waar hij een jaar eerder de eerste finale van DBSSW won. Tickets zijn verkrijgbaar via www.paard.nl/event/DOUWE-BOB

3FM presents: De Beste Singer-Songwriter van Nederland
Na de finale is het avontuur voor de finalisten gelukkig nog niet ten einde. Er volgt een korte tour langs de grootste poptempels van Nederland. ‘DBSSW’ komt dus ook weer terug naar Den Haag! Het succes van het programma is echter zo groot dat op de dag van de finale het DBSSW concert op 20 september in Paard van Troje direct uitverkocht was. Wil je toch nog dolgraag aanwezig zijn bij deze concertreeks? Paradiso heeft nog kaarten. Hurry up!