colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS


ZA. 25 MEI
DAYDREAMING: A WINGED VICTORY FOR THE SULLEN

AVANT
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN16:00U
ENTREE AANVANG17:00U

Wegens gezondheidsredenen is het concert van A Winged Victory For The Sullen helaas afgelast. Gekochte tickets kunnen gerestitueerd worden bij het punt van aankoop. Kopers van online tickets worden via e-mail op de hoogte gesteld. Onze excuses voor het ongemak. 

A Winged Victory For The Sullen is het samenwerkingsproject tussen Stars Of The Lid oprichter Adam Wiltzie en de Amerikaanse componist Dustin O’Halloran (bekend van o.a. de soundtrack van Marie Antoinette). Verwacht: beeldschone vergezichten voor ieder seizoen, gevat in minimalistische, bijna filmische neo-klassieke composities.

In mei 2007 ontmoet het tweetal elkaar backstage bij een concert van Adam. Door een rare twist en de gemeenschappelijke liefde voor de Italiaanse keuken, ontstaat een bijzondere vriendschap. Het is deze vriendschap die leidt tot een serie magische composities. 

A Winged Victory For The Sullen is net zo ongrijpbaar en mysterieus als de naam doet vermoeden. Pianoklanken lijken haast fluweel, maar lossen op als mist boven een winterlandschap. Aanzwellen, stilleggen, uitpakken en neerdalen. O'Halloran en Wiltzie spelen met emoties en nemen de luisteraar mee in de kracht van minimalistische composities.

Daydreaming 2012-2013
Daydreaming is een concertserie in Paard van Troje, Den Haag ihkv Festival Dag in de Branding waarin avontuurlijke muziek op de grenzen van pop, klassiek, elektronisch, experimenteel en impro centraal staan. In de Daydreaming serie zetten hedendaagse internationale componisten een nieuw en uniek geluid neer.


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZO. 19 MEI PUUR GELUL 16