STEVE HARLEY ACOUSTIC TRIO – afgelast

Cockney Rebel-oprichter bekend van hits als ‘Sebastian’ en ‘Make Me Smile' komt met akoestische tour.

vrijdag 31 oktober 2014 8352

Wegens het aflasten van de tour kan de show van Steve Harley acoustic trio in Paard van Troje niet doorgaan. Het management berichtte dat er geen vervangende datum komt. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd bij het punt van aankoop. Mensen die een e-ticket hebben aangeschaft, krijgen bericht over retournering.

Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Echte glorie vergaat nooit. De Britse Steve Harley is daar een perfect voorbeeld van. De Britse singer-songwriter en gitarist richtte in 1972 de band Cockney Rebel op. Binnen vijf jaar stond deze groep al onder contract bij het internationale platenlabel EMI: een goede zet van het label, want deze groep groeide uit tot één van de meest succesvolle pop/rockgroepen van de vroege jaren ’70. Met hits als ‘Sebastian’ en ‘Make Me Smile (Come Up And See Me)’ heeft Steve Harley met zijn groep Cockney Rebel bewezen thuis te horen in het rijtje grote internationale topbands van de jaren ‘70.

Nog altijd weet Steve Harley nieuw publiek voor zich te winnen door met zijn groep topmusici avond na avond een unieke show neer te zetten van topniveau en steevast het onderste uit de kan te halen.

Tijdens deze speciale akoestische set wordt Steve Harley bijgestaan door Cockney Rebelmaat Barry Wickens (viool en gitaar) en James Lascelles (piano en percussie). ‘A Closer Look – An Acoustic Set’ is een onmisbare kans voor fans om Steve Harley intiemer dan ooit te zien.