colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS


VR. 08 MRT
PAARDCAF…: LIVE ED PAARDCAF… & DJ JASPER

POP/ROCK
SHARE
TICKETS
LOCATIEPAARDCAFEZAAL OPEN19:00U
ENTREE
€0,00
AANVANG21:00U

Live Ed Paardcafé

Vrijdag 8 maart is er weer een editie van Live Ed Paardcafé. Deze keer heb ik weer 2 getalenteerd singer/songwriter uitgenodigd. Zelf speel ik ook een set samen met mijn gitarist Michel van den Zanden.

Zaal open om 20.00 en is zoals altijd GRATIS.

Wie komen er allemaal spelen?:

TIM VAN DOORN:

“Just an awkward looking boy, on a playdate with the bullies…”

Hoi, ik ben Tim, en ik maak liedjes op een akoestische gitaar. Op plaat speel ik vals met drums, bas, piano, en andere pruttel. Live niet. Live speel ik liedjes op een akoestische gitaar. Ik ben momenteel druk aan het werk met mijn eerste plaat, een “concept” album over Jake en Clara. Wie dat zijn hoor je nog van me, moet je alleen wel een keer naar een live show komen kijken!

Bekijk hier 2 filmpjes van Tim:

http://www.youtube.com/watch?v=3w5IcjlejOA

http://www.youtube.com/watch?v=T4yy3eQQ12M

ARTHUR ADAM:

Arthur Adam maakt muziek omdat het moet. Fluistert, zoemt, schreeuwt, verwondert. Heeft zo z'n eigen muzikale universum. Grofweg tussen Radiohead en Jeff Buckley, tussen Satie en Coltrane, tussen Andrew Bird en Joni Mitchell, tussen Wilco en Notwist. Maakt af en toe een popliedje, soms een a capella jazzexercitie, dan weer een mini-rockopera, maar meestal gewoon intrigerende melancholische muziek om eens goed naar te luisteren.

Hij is daarbij gezegend met een stem van elastiek, heeft drie en een half octaven op z'n zang en is not afraid to use them. Daarbij begeleid hij zich op gitaar, of bas, of toetsen, maar meestal op zijn Excalibur: een Gibson ES120T uit 1963. Dat hij op die instrumenten aardig uit de voeten kan bewijst zijn muzikaal cv: hij speelde als lead-gitarist in de band van Marike Jager op grote festivals, en als bassist, gitarist en toetsenist bij Joep Pelt o.a. op North Sea Jazz en in het Bimhuis. Als gitarist/toetsenist van Mist toerde hij door Spanje, Mexico, Chili, Argentinië en meer, en tegenwoordig speelt hij bassen en gitaren in het Utrechtse melancholische danspopgezelschap Minus The Tiger, waarmee hij ook in het buitenland en bij DWDD speelde.

Arthur Adam bracht eerder 2 volwaardige albums uit: het experimentele album "In a Cabin With" (2007), waarvoor hij alle instrumenten zelf inspeelde, werd album van de week bij VPRO's 3voor12 en op MySpace, en de popplaat "Awake" (2010) bracht hem o.a. bij DWDD, Nederpopshow, en bij vele programma’s op Radio 2 en 3FM.

Op 16 november 2012 verschijnt het nieuwe Arthur Adam album PULSE op Crossing Border. PULSE gaat over de “ontmoeting met de afgrond”. Een wandeltocht langs het ravijn, ademloze fascinatie, het hart in de keel. Maar ook over het hervinden van vreugde in het leven. De plaat werd opgenomen in Arthurs miniatuurthuisstudio in Glanerbrug, en wordt uitgebracht bij muziektijdschrift/label The Music Whisperer. Om de nieuwe nummers van Pulse live tot hun recht te laten komen is er nu een Arthur Adam trio, met Tim van Doorn (singer-songwriter, GPNL finalist 2012, frontman van Clueless) op bas en jazzcat Stefan Vidal-Schneider op drums.

http://www.youtube.com/watch?v=UM3ZR0jR7Hs

http://www.youtube.com/watch?v=gDcXKlj9TGU

 

ED STRUIJLAART:

Dat ben ik en mij ken je volgens mij wel. Meer info: www.edstruijlaart.nl

Ik hoop je 8 maart te mogen begroeten in het Paardcafé. De toegang is zoals altijd gratis!

Dj Jasper Weeda

Dj Jasper Weeda laat je dansen tot de late uurtjes met zijn originele mash-ups, mix-ups, covers and remixes .